SWEET & CHILLI SÜDAMED

   Kõik chillikastmed on lihtsalt ülimaitsvad - vähemalt minu maitsemeele arvates :)
   Seega otsustasin proovida oma lemmikkastet kanatiibade jaoks, hoopis südamete peal. Kas kana-või pardisüdamed, see jääb igaühe oma vabaks valikuks, eks lõpuks paneb asja paika saadavus meie poodides.
   Seda kastet saab kasutada ka kananagitsate või sealihast ribade maitsestamiseks. Lihtsalt pruunista liha, vala kaste peale ning keeda kokku.





Kaste:
1 spl pruuni suhkrut
2 spl vedelat mett
3 spl veiniäädikat
6 spl sojakastet
2 tl hakitud ingverit
2 tl hakitud küüslauku
2 hakitud chillikauna
soola, pipart maitse järgi
kaunistuseks hakitud koriandrit või rohelist sibulat
Õli praadimiseks

Puhasta südamed, tõmba noaga väljaulatuv toruke ära.
Pruunista õlis või võis puhastatud südamed (u 5 min), vala peale kaste, keera tuli vaiksemaks ning küpseta pidevalt segades kuni kaste on aurustunud (kaste jääb mõnusalt kleepuvat südamete külge).
Tõsta südamed serveerimisalusele ning raputa peale värsket koriandrit või rohelist sibulat!




Kommentaarid

Populaarsed postitused