TÄIDETUD KANAKOIVAD
Jah tõepoolest, need tavalised kanakoivad ei kõla enam nii tavaliselt.
Natukene nokitsemist köögis ning paljusöödud kanakoivast saab ebamaine õhtusöök. Ebamine just selle pärast, et kuidas sa koniga asja täidad?!? Aga väga lihtsalt! Töövõtted on tegelikkuses väga lihtsad ning üldsegi mitte nii aeganõudvad kui esmapilgul võib tunduda.
Kõrvalroa osas lase oma mõttemeelel lennata- kanakoivad on siiski kanakoivad ning nendega sobivad kokku kõik tavapärased toidud mida sa ennegi nendega kokku sobitanud oled. Olgu see siis kartulipuder, riis või toorsalat, variante katsetamiseks on lõputult...

Ettevalmistus:
Kuivata kanakoivad majapidamispaberiga. Lõika ettevaatlikult kont liha küljest lahti. Seejärel keera liha kondi pealt tagasi üle kanakoiva nuki. Sulle jääb kätte tagurpidi pööratud liha ning kont :) Lõika terava noaga kont nuki lähedalt katki ning lükka liha õigesse asendisse tagasi- saad tühja tasku.
Koostisosad 4-le kanakoivale:
2 shampinjoni
50gr sinki
50gr riivjuustu
0,5 sibulat
0,5 paprikat
2spl majoneesi
soola, pipart
Haki kõik koostisosad väikesteks kuubikuteks ning sega riivjuustu, majoneesi ja soola-pipraga.
Täida kanakoivad ning sule lahtine ots hambatikuga, et täidis küpsedes välja ei valguks. Hõõru kanakoibi ka väljaspoolt mõne maitseaineseguga, näiteks persilladega või siis soola-pipraga.
Küpseta 200 kraadises ahjus 35 - 40 minutit, kuni kana on pealt kaunilt kuldpruun.
Juhul, kui sul täidist üle jääb, täida mõned shampinjonid - nii saad prae juurde maitsva lisandi lisada.
Natukene nokitsemist köögis ning paljusöödud kanakoivast saab ebamaine õhtusöök. Ebamine just selle pärast, et kuidas sa koniga asja täidad?!? Aga väga lihtsalt! Töövõtted on tegelikkuses väga lihtsad ning üldsegi mitte nii aeganõudvad kui esmapilgul võib tunduda.
Ettevalmistus:
Kuivata kanakoivad majapidamispaberiga. Lõika ettevaatlikult kont liha küljest lahti. Seejärel keera liha kondi pealt tagasi üle kanakoiva nuki. Sulle jääb kätte tagurpidi pööratud liha ning kont :) Lõika terava noaga kont nuki lähedalt katki ning lükka liha õigesse asendisse tagasi- saad tühja tasku.
Koostisosad 4-le kanakoivale:
2 shampinjoni
50gr sinki
50gr riivjuustu
0,5 sibulat
0,5 paprikat
2spl majoneesi
soola, pipart
Haki kõik koostisosad väikesteks kuubikuteks ning sega riivjuustu, majoneesi ja soola-pipraga.
Täida kanakoivad ning sule lahtine ots hambatikuga, et täidis küpsedes välja ei valguks. Hõõru kanakoibi ka väljaspoolt mõne maitseaineseguga, näiteks persilladega või siis soola-pipraga.
Küpseta 200 kraadises ahjus 35 - 40 minutit, kuni kana on pealt kaunilt kuldpruun.
Juhul, kui sul täidist üle jääb, täida mõned shampinjonid - nii saad prae juurde maitsva lisandi lisada.

Kommentaarid
Postita kommentaar