PANEERITUD RÄIMED

  Arvan, et meil kõigil tuleb vahel tõeliselt suur isu vanaema praetud räimedele  järele. Kuid kust leida seda pealehakkamist, et ise nende räimedega mässata?? Pealegi on köök ning kogu elamine rasva ja kalahaisu täis...
Ei ole tegelikult see asi nii keeruline midagi. Poes müüakse ilusti puhastatud räime, pane aga kubu tööle ning algusta praadimist.
  Ise proovisin seekord räime väheke pidulikumaks muuta, pakkudes kõrvale avokaadokreemi. Osad räimed panin portsjonvormidesse ning pakkuksin kohe koos kreemiga, hea dippida. Teistele küpsetasin mustast vormileivast muffinivormis korvikesed  - serveering sai jällegi väga omanäoline.


Vaja läheb:
Räimefileed
Riivsaia
MunadSoolaPipart
Avokaadokreem:Küps avokaadoOliivõliTörts sidrunimahlaSoolPipar
   Maitsesta räimed soola ja pipraga. Klopi munad lahti ning aseta räimefileed munasse, seejärel riivsaia segusse (minul on riivsaias veel seesamiseemned ja purustatud leivakrõpsud). Prae pannil võis ja õlis.
Serveeri ja naudi !



   Purusta avokaado, lisa oliivõli, sidrunimahl, sool ja pipar.

Kommentaarid

Populaarsed postitused